Annons:
Etikettsenaste-film-nytt
Läst 2836 ggr
Greigh
1/21/14, 12:32 PM

HORNS

Horns är en kanadensisk-amerikansk mörk fantasy skräckfilm i regi av Alexandre Aja, baserad på Joe Hills roman med samma namn. Huvudkaraktärerna i filmen är Daniel Radcliffe och Juno Temple. Filmen hade världspremiär på 2013 Toronto International Film Festival och är inställd på att ha sin nordamerikanska biopremiär 2014.

Ignatius "Ig" Perrish är en 26-årig man som anklagas för våldtäkt och mord på sin flickvän. Efter en berusad natt vaknar han upp för att hitta två utskjutande delar som växer från hans panna, som ger honom makt att tvinga människor att avslöja sina innersta hemligheter. Han använder på så sätt sin nyupptäckta paranormala förmåga i sin strävan att hitta den verkliga mördaren.

Annons:
KastKatt
1/21/14, 2:00 PM
#1

Är skeptisk på DanRad faktiskt. Han är ju ingen jättehöjdare men filmen verkar ju intressant annars.

Greetings.

Legacy Mwari.
-En berättelse om en annorlunda familj!

Zadeira
1/21/14, 2:52 PM
#2

Boken är ruggigt bra! Sträckläste den för inte så längesen.

Attans bara att "Harry Potter" spelar huvudrollen, jag har svårt att se honom som Ig. Men man kanske blir positivt överraskad.

Greigh
1/21/14, 4:16 PM
#3

Det som förvånar mig är att hans brittiska accent har försvunnit med den här filmen. Han pratar med amerikansk accent och hela "Harry Potter" känslan försvinner. Han är som en helt ny person.

Denna kommentar har tagits bort.
Upp till toppen
Annons: