Annons:
Etikettsenaste-film-nytt
Läst 7288 ggr
Greigh
1/27/14, 3:56 PM

OCULUS

Oculus är en amerikansk skräckfilm skriven och regisserad av Mike Flanagan vars utgång väntas under 2014. Det är i grunden en remake av kortfilmen Oculus, av samma regissör.

För tio år sedan slog tragedin över familjen Russell. Föräldrarna dog och syskonen Tim och Kaylie lämnades ensamma. Men allting förändras när Tim oskyldigt döms för det brutala mordet på sina föräldrar. Nu i 20-årsåldern är Tim ute från skyddshäktet och det enda han vill är att gå vidare med sitt liv. Men systern Kaylie hemsöks fortfarande av den ödesdigra natten och är övertygad om att deras föräldrars död orsakades av något helt annat: en ondsint övernaturlig kraft som skjutits genom Laser från en antik spegel i sitt barndomshem. Fast besluten om att bevisa Tims oskuld, spårar hon upp spegeln, bara för att lära sig om liknande dödsfall har drabbat tidigare ägare under det senaste århundradet. Med den mystiska enhet som nu är tillbaka i deras händer, finner de snart sitt grepp om verkligheten som ger skrämmande hallucinationer, och för sent inser de att deras barndoms mardrömmar har börjat på nytt igen… Lek aldrig med ditt förflutna!

Annons:
Mantissa
1/27/14, 5:41 PM
#1

Kan bli bra, har inte sett kortfilmen så jag har inga förväntningar åt ena eller andra hållet.
Men jag måste irritera mig lite över den där blödande spegeln, eller blödande väggar eller tavlor eller vad som de slänger in för effekter. Är det någon nån gång som blivit rädd för blödande (döda) föremål? Jag menar så länge det inte är jag eller någon annan som blöder så rör det mig inte i ryggen, mer än att det lär vara en pain in the ass att städa upp. Har jag missat vad "grejen" med detta är? Varför är det så vanligt förekommande i skräckfilm?

Greigh
1/27/14, 6:38 PM
#2

Jag har inte heller sett originalet. Jag avskyr allt blod som är tydligt digitaliserat. Det är en billig effekt som allra minst är skrämmande. Varför de alltid skall förekomma på speglar och väggar är även en gåta för mig, så om någon sitter på ett bra svar, skriv gärna det här.

Honestyisdead
2/2/14, 9:09 PM
#3

Antar att det är för att onaturliga saker skrämmer folk. Och det är definitivt onaturligt att saker blöder. Många gånger är sakerna besatta.

Marvel-lous
4/15/14, 2:33 PM
#4

Kan erkänna att jag främst vill se den här pga val av skådespelerskor.

[Linus123]
4/16/14, 3:50 PM
#5

Följer.

Hallonregn
4/17/14, 12:48 PM
#6

Kan inte vänta på att se denna! =)

Annons:
Upp till toppen
Annons: