SENASTE FILM-NYTT

DÖD SNÖ 2 - RED VS. DEAD

2014-01-20 11:23 #0 av: Greigh

År 2009 gjorde den norske regissören Tommy Wirkola sin skräckfilms-debut med zombie-parodin Död Snö, som tydligt flirtade med Sam Raimis klassiker "Evil Dead" och Peter Jacksons "Braindead". I år släpps uppföljaren och vi får åter igen skåda helvetets lagar i denna parodiska splatterfilm med Nazistiska zombies i spetsen.

Martin är den enda överlevande från Herzogs nazistiska zombie-blodbad på påskberget. En arm fattigare och många mardrömmar rikare kommer han till sjukhuset i tro om att zombierna för alltid är utrotade. Men varken den första eller sista gången tar Martin grundligt fel. Läkaren syr nämligen fast en zombie-arm på Martin i tron ​​om att det är hans egna. Det dröjer då inte länge innan armen begår väpnad revolution mot Martin och strimlar poliser, läkare, kvinnor och barn som kommer i hans väg. Medan Herzog marschera mot civilisationen genom att reglera gamla tyska skulden så kämpar Martin, tre amerikanska filmnördar, en djupt lojal, men handikappade zombie och en lokal emopojke med att stoppa invasionen.

Anmäl
2014-01-21 09:55 #1 av: Zadeira

Jaaaaaaa!


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.