SENASTE FILM-NYTT

[REC] 4 APOCALYPSE

2014-01-20 12:30 #0 av: Greigh

[REC] 4 Apocalypse är den fjärde och sista delen i REC-serien och är en direkt-uppföljare till [REC] 2. Regissören Jaume Balagueró är inställd på att återvända tillsammans med skådespelerskan Manuela Velasco, som kommer att reprisera sin roll som Ángela Vidal. Filmen har ännu inget fastställt datum i Sverige, men har premiär i Spanien den 10:e oktober:

Ángela, den unga tv-reportern som gick in i byggnaden med brandmännen tillsammans med sin kameraman, lyckas ta sig ut från byggnaden levande. Men vad soldaterna inte vet är att hon nu bär på fröet till den märkliga och fruktade infektionen. Hon är den som skall vidtas för en provisorisk karantän, en hög säkerhetsanläggning där hon måste stanna i isolering i flera dagar. En gammal oljetank, flera mil utanför kusten och omgiven av vatten på alla sidor, är speciellt utrustad för karantän.

Anmäl
2014-01-21 09:53 #1 av: Zadeira

Har hittills bara gillat den första filmen, men det blir väl att se den här i alla fall. ;)


Anmäl
2014-01-21 10:49 #2 av: Greigh

Uppföljare på sådana här filmer fungerar sällan.
[REC] 3 var dock en fristående film, så den kanske man skulle se :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.