2014-02-04 21:30 #0 av: Greigh

Horrophobic är idag Sveriges enda skräckfilms-tidning och drivs av Tomas Larsson och Greigh Johanson. Första numret släpptes år 2012 och har långsamt men säkert organiserat sig både nationellt och internationellt. Idag släpptes tidningens fjärde nummer, så glöm inte att giva den en chans:

Horrophobic Magazin drivs av två svenska skräckfilms-entusiaster och har snart funnits i tre års tid. Skräckfilmsmarknaden i Sverige är inte genuin, därför har redaktionen valt att också rikta sig internationellt till en bredare publik som kan tänkas vara intresserade av att läsa om okända skräckfilmer, läsa intervjuer med författare, regissörer, skådespelare, make-up artister och kompositörer och få en närmre inblick i skräckfilmer från världens alla olika kontinenter.

Idag släpptes det fjärde numret som legat på is i närmare ett års tid, men Horrophobic ser detta som en nystart och kommer inom två-tre månader att vara färdigställda med det femte numret.

För att beställa ett exemplar så kan ni personligen skicka ett PM till sajtvärden Greigh, eller genom att beställa på hemsidan: http://horrophobic.n.nu/shop

Följ gärna också gruppen på Facebook för kommande uppdateringar:
https://www.facebook.com/pages/Horrophobic-Fanzine/325183237548558