SENASTE FILM-NYTT

DARK HOUSE

2014-03-11 14:04 #0 av: Greigh

Dark House aka Haunted är en spökhusfilm regisserad av Victor Salva som kommer att släppas på VOD, Bluray och DVD den 11 mars 2014. Filmen kommer också att spela i utvalda New York och Los Angeles biografer den 14 mars 2014.

Den unga mannen Nick Di Santo är förbannade med en kraft. Om han rör vid någon kan han ibland se deras död. Hans mor är inlåst på ett mentalsjukhus som börjar brinna strax efter han besöker henne. Han får reda på att hans far , som han trodde var död, faktiskt lever och kan möjligen avslöja för honom om ursprunget till hans mörka gåva och hans mamma lämnar efter honom en gammal herrgård som han trodde bara fanns i hans barndomsfantasi. Så tar han sin gravida flickvän och två vänner på en resa för att kolla upp det. Men först måste de hitta platsen. Lokalbefolkningen hävdar att huset förstördes i en översvämning flera år tillbaka, men det är en urban legend. När de letar vid korsvägarna dyker en grupp med lantmätare upp och som visar dem vägen. När de hittar huset, möter de bibliska demoner och en läskig vaktmästare som kanske eller kanske inte har Nicks bästa avsikter i åtanke.

Anmäl
2015-07-30 20:29 #1 av: Calcifer

Kommer ses endast för att den har Tobin Bell om inte annat. Skrattar

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.