2013-03-30 17:22 #0 av: Greigh

Splatterhouse var ett brutalt Death Metal / Grindcore band från Portland, Oregon. De hyllade det klassiska SEGA-arkadspelet Splatterhouse med några låttitlar och konstverk ur samma stycke. De flesta fans av bandet hoppas och uppmuntrar starkt att medlemmarna skall omgruppera och turnera igen.

I mars 2002, i en liten stad som ligger någonstans mellan Seattle, WA och Portland, förekom något bisarrt och oförlåtligt. En handling så grotesk och kränkande att det permanent pekades på detta stolta samhälle. Kommunen var snabb att täcka upp och radera alla bevis inom loppet av några timmar, vilket gjorde att lokalpressen inte hade någonting att gå på, men de illaluktande viskningar från några ur lokalbefolkningen hade oturligt nog snubblat på efterdyningarna. Den som lever som vittne, är fortfarande i ett sådant chocktillstånd att han alltid kommer att infinna sig i State Hospital. Först nyligen har några detaljer framkommit. De tror att förövarna är tre män, i åldrarna 22-27, som bor i de större omgivna områdena. Det tros också att dessa unga män är fans och anhängare av musiken till allmänt känd tungmetall som 'GORE METAL" eller "GORE GRIND", en genre där dessa band benhårt förespråkade människooffer, mänsklig stympning, kannibalism och nekrofili. Från en hemlig källa har vi lärt oss att dessa unga män inte är nöjda med dessa uppmärksamma handlingar, och har planerat ett möte där de kommer att begå ännu en handling av ofattbar avsky. Men den här gången för en mycket större och mer förödande magnitud.

Men vart befinner sig dessa unga män nu kanske du undrar? Ingen vet, allt vi kan göra är att sitta och vänta på en annan obeveklig slakt av oskyldiga och be att det inte är du.