Europeisk skräckfilm

Trolljegeren

2013-07-28 21:22 #0 av: Calcifer

Inte en typisk skräckfilm, men vad jag vet räknas den som en. Jag älskar denna film. Tyckte den var fruktansvärt bra. Och spännande. Inte läskig så man satt och hoppade till, men kalla kårar fick jag och satt på helspänn hela tiden. Tyckte skådisarna gjorde ett riktigt bra jobb, och den var gjord på ett sådant sätt att det kändes... mja, nästan som att "jamen guuud, det är ju klaart det finns troll, vafan visste jag inte det förut för?!"

Sånt gillar jag i filmer. Där man nästintill köper handlingen som verklighet fast man naturligtvis vet egentligen att det bara är påhitt. Då har man lyckats, liksom. Norskt guldkorn!

(Troll Hunter på engelska och Trolljägaren på svenska.)

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2013-07-29 13:11 #1 av: Badgertastic

En tummen upp för denna film. Norrmän och Finnar kan verkligen göra roliga och udda skräckisar! Humor som inte förstör filmen utan bara så det flyter med. 

Anmäl
2013-07-29 22:34 #2 av: Tilde

Tycker denna film är asbra! Väldigt originell och spännande Glad Inte läskig alls, men riktigt underhållande och absolut värd att se. ^^

♥ Tilde

Anmäl
2013-08-04 08:23 #3 av: yamher


tycker också om filmen, de känns så seriösa att den känns äkta, det gillar jag hos en skräckfilm ;)

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2013-08-04 21:05 #4 av: Calcifer

Ja men precis. Man kommer på sig själv med att sitta och fundera på varför man aldrig sett trollen förut, för det är klaaart de finns. Gapskrattar

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2013-08-11 00:16 #5 av: Devya

Den här filmen tyckte jag väldigt mycket om. Jag älskade hur den hade filmats och hela stämningen i filmen var bara perfekt.

Det är en film som jag borde skaffa på dvd.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.