Egen skräckfilm

Behöver skräckhistoria!

2014-04-09 23:02 #0 av: idapttersson

Hej! Ni som är experter på skräckisar, snälla hjälp mig med att få ihop ett skräckhistoria! Den ska handla om tre tjejer på en sleepover. Uppskattar all hjälp jag får! Skriv ner era bästa idéer är ni gulliga!
PS: skräckhistorien kommer vara en bas på en liten kortfilm som jag och mina vänner gör lite på skoj för att visa upp på skräckfilmskväll!
Tack på förhand!

Anmäl
2014-04-10 21:50 #1 av: missporcelain

Tips: Det är en lite knasig tjej som har sleepover med sina bästa vänner som är helt olika varandra och hon själv. Hennes föräldrar ringer konstant och undrar om hon är försiktigt och har låst dörren. Efter ett tag så börjar det riva på dörren, och de blir jagade. Till slut visar det sig att det är hon själv och hennes alteregon som blir jagade och ett annat alterego är den som jagar, psykologisk skräck haha!

Anmäl
2014-04-13 21:28 #2 av: Tilde

Det kan väl baserat på en upplevelse jag hade när jag var liten? Skrattar Ca 12 år, spelade anden i glaset men en vän. Hon bad anden ringa på min hemtelefon och några sekunder senare ringde det på dörren. Eftersom min mamma inte ville att vi skulle spela anden i glaset med levande ljus så släckte vi ljusen, rullade ihop spelbrädan och gick och öppnade dörren. Det var ingen där, men snö på marken och inga fotspår alls....

Jättecreepy! Förskräckt

♥ Tilde

Anmäl
2014-04-14 20:14 #3 av: missporcelain

Coolt! Självklart kan du göra en minifilm om det!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.