OT - Off topic

Urban Legends

2014-09-28 22:07 #0 av: Norman Bates

Här kan vi hjälpas åt att lägga in våra "Urban Legends" 

Runt 23-tiden på kvällen kom kvinnan på att hon glömt köpa mjölk, så hon bestämde sig för att köra in till stan lite snabbt och köpa lite mjölk. Eftersom hon bodde en bit utanför stan, mitt ute på "landet" så var hon tvungen att köra på en massa småvägar för att komma fram till närmsta mack, där hon fick handla eftersom det var så sent. Det var mörkt och det regnade så hon höll en ganska låg hastighet, grusvägarna var inte heller speciellt roliga att köra på i högre hastigheter. 

När hon kommer runt en krök får hon helt plötsligt syn på något som ligger vid vägkanten. Hon får för sig att det ser ut som ett litet barn så hon stannar genast och kliver ur bilen för att gå fram och se om det verkligen är ett barn. När hon närmar sig inser hon lättad att det bara är en docka, men den ser väldigt verklig ut. Så hon bestämmer sig för att slänga in dockan i bagaget så att ingen annan ska behöva stanna till och tro att det ligger ett barn i vägkanten. 

När hon sedan kör från platsen så dyker det upp en bil bakom henne, den kör ända upp bakom henne och börjar blinka med lysena och tuta som en galning. Kvinnan blir livrädd och ökar hastigheten för att komma därifrån så snabbt som möjligt. Hon kör hela den långa vägen till närmsta mack och hela tiden ligger den andra bilen tätt bakom med blinkade lysen och tutar som en besatt. När hon kommer fram till macken så skyndar hon sig fram mot ingången men innan hon hinner dit så springer en annan kvinna ifatt henne och säger..

 "När du stannade för att plocka upp dockan så hoppade någon in i din bil!". Och i samma ögonblick som kvinnan vänder sig om och tittar bort mot sin bil så ser hon hur en gestalt snabbt försvinner från platsen...

Anmäl
2017-07-29 19:22 #1 av: Norman Bates

Någon som har nån? 

Anmäl
2017-07-30 13:50 #2 av: Calcifer

Ptja. Ska väl vara den där det är en liknande situation som din men man har hört på radion om en förrymd fånge som har en krok istället för en hand och den i bilen blir rädd av allt blinkande etc och gasar på som sjutton och när de stannar ser de en krok som hänger på dörren och det var därför personen bakom dem tutade och blinkade.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.