Övrigt

Filmer ni inte kunde se klart

2017-07-22 01:03 #0 av: Calcifer

Vilka skräckfilmer kunde ni inte se klart, och varför?

För min del kunde jag helt enkelt inte se klart I Know Who Killed Me med Lindsay Lohan för den var så otroligt dålig. Jag är rätt bra på att se klart filmer ändå, men den... herregud vilken smörja.

Sen när jag var liten fick jag vänta några år innan jag såg klart The Evil Dead. Vet inte riktigt varför, när jag ser den nu tycker jag den inte är läskig för fem öre men när jag var liten blev jag livrädd. Och då hade jag ändå sett t:ex Det.

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2017-07-22 06:59 #1 av: Norman Bates

The Amityville Curse, vilken skitfilm! 

"Is all that we see or seem but a dream within a dream" Edgar Allan Poe 

Anmäl
2017-07-24 08:35 #2 av: [LadyK]

Faktiskt ingen, är likadan med böcker jag tycker är kassa. Jag tragglar mig igenom för att kunna säga vilken skitbok eller film efteråt.

Anmäl
2017-07-24 09:09 #3 av: Zadeira

Jag är som som somnar efter halva filmen om den är tråkig och det har jag gjort alldeles för många gånger för att komma ihåg alla. Har aldrig aktivt stängt av en film, för jag somnar innan jag ens bestämmer mig för att inte se klart om filmen är dålig ;)


Anmäl
2017-07-25 09:37 #4 av: Calcifer

#3 Jag önskar jag kunde somna ifrån filmer ibland. Mest ligger jag och gnäller högt för mig själv eller till katterna om hur förjäkla dålig filmen är men stänger inte av heller. xD

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.